Wie is BloomTown?

Ik help ondernemers en ondernemingen om vanuit hun idealen, purpose en drive effectieve en succesvolle marketing en branding te realiseren, door met ze terug te keren naar de kern en van daaruit te communiceren met hun ideale klant. Ik ben op zoek naar ondernemers en ondernemingen die (willen) weten waar ze hun bed voor uitkomen.

Wie is BloomTown?

Ik help ondernemers en ondernemingen om vanuit hun idealen, purpose en drive effectieve en succesvolle marketing en branding te realiseren, door met ze terug te keren naar de kern, en van daaruit te communiceren met hun ideale klant. Ik ben op zoek naar ondernemers en ondernemingen die (willen) weten waar ze hun bed voor uitkomen.

De ervaring leert…

Als ik één ding geleerd heb in de afgelopen tien jaar, dan is het dat onze levensfilosofie ons veel meer vormt dan al het andere. Geloven in iets betekent onder andere overtuigd ervan zijn nog vóórdat het gerealiseerd is, en dat is een kerneigenschap van succesvolle ondernemers.

“What you do you simply proves what you believe.”
~ Simon Sinek

Heldere visie

Ben jij net als ik ervan overtuigd dat er meer mogelijk is, dat de tijden aan het veranderen zijn en dat het beter en zinvoller kan? Die overtuiging wil je concreet maken, maar de beste weg er naartoe is niet altijd zo duidelijk zichtbaar als je zou willen.

Marketing succes vraagt om helderheid en zelfvertrouwen.

Wie net als ik al een tijdje meedraait, realiseert zich waarschijnlijk ook dat je vooral in deze veranderlijke, hectische en chaotische tijden eenvoudig het uitzicht op je route verliest. Als je focus verzwakt, ebt ook het succes langzaam weg, en gaat de onzekerheid aan je knagen. Als ondernemer moet je daarom heel goed weten en begrijpen waar je mee bezig bent en waar je naartoe werkt. Helder doorzien wat gedaan moet worden geeft je namelijk de motivatie en kracht om je weg te vinden.

In mijn werkwijze richt ik me daarom altijd eerst op helderheid en focus, want alleen daar komen gerichte en effectieve beslissingen en acties uit voort. Die methode helpt zowel mij als mijn klanten, omdat het een stevige en motiverende basis legt, waaraan elk besluit getoetst kan worden.

De filosofie van BloomTown

De filosofie van BloomTown is onder andere (maar niet exclusief) geënt op het idee achter de betekenis-economie. Bij een nieuwe kijk op economie en ondernemen hoort namelijk ook een nieuw soort marketing en branding. Betekenisvolle marketing en branding klinkt binnen de huidige ervaring voor veel mensen tegenstrijdig, maar dat hoeft het absoluut niet te zijn.

Deze misvatting bestaat omdat marketing regelmatig wordt ingezet om mensen ‘over te halen’ om iets te kopen. Langdurige menselijke en klantrelatiesrelaties zijn echter gebaseerd op vertrouwen, en vertrouwen kan niet geforceerd worden. (Lees voor een andere visie op marketing ook mijn artikel “Voor wie denkt dat marketing over ‘meer verkopen’ gaat…”).

De diepte in

In marketing en branding voor mijn klanten ga ik onder andere uit van de ‘Waarom’, zoals wordt uitgelegd door Simon Sinek in deze video. Sinek het beschrijft op heldere wijze, maar om het zelf te realiseren blijkt toch vaak veel minder eenvoudig. Je moet er namelijk wel voor de diepte in. Als je meer daarover wil weten, dan raad ik aan om ook dit artikel van mij te lezen.

Zoals Sinek zegt “Met wat je doet, laat je zien waar je in gelooft”. Dat geldt dus voor de artikelen die ik schrijf, en natuurlijk voor een ebook als “Bewust ondernemen”. Daarin is te lezen hoe ik de wereld zie en waar ik waarde aan hecht, met het doel om ook jou als ondernemer te enthousiasmeren en activeren voor een nieuwe manier van denken en werken.

Heb je een vraag? Stuur me een email, of bel naar 06 – 5728 3649.

Marc Hermans

 

Waar kan BloomTown jou mee helpen?


Effectieve Marketing & Branding vragen om totaaloplossingen:
Advies, begeleiding, creativiteit en realisatie. Uiteraard is BloomTown ook beschikbaar voor deelopdrachten.

Strategie

Marketing strategie
Branding strategie
Marketingcommunicatie strategie
Content Marketing strategie
Marketing Funnels
Sales Funnels
Google Adwords
Facebook strategie
Linkedin strategie
Instagram strategie

Tekstuele communicatie

Copywriting
Webteksten
Blogteksten
SEO-teksten
Advertentieteksten
Flyerteksten
Brochureteksten
Video scripts
Audio scripts
CRO

Visuele communicatie

Art Direction
Brand Identity
Logo en Huisstijl
Webdesign
Grafisch ontwerp
UI/UX Design
Advertenties
Flyers
Brochures
CRO

Technische realisatie

Webdevelopment
SEO
SEA
Social Media Advertenties
Drukwerkvoorbereiding
Drukwerkbegeleiding
Fotografie
Video
Audio

Contact opnemen »
Spring naar toolbar